Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne danie dla wegetarian.
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 539
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 766
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 24
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 539
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 766
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 40
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Cebule obrać, drobno posiekać, przełożyć do rondelka z olejem, posypać papryką i zeszklić razem z zmiażdżonym czosnkiem, dodać pomidory, podlać odrobiną wody i dusić do zgęstnienia sosu. Pod koniec dodać różyczki brokułu i po 10 minutach gotowania dodać odsączoną fasolę. Makaron wyłożyć na talerze, polać potrawką, posypać startym serem.