Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycące i smaczne danie na obiad.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 706
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 89
Polecam.
Odsłon: 706
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 73
Składniki
Wykonanie: Pieczarki oczyścić, pokroić razem z obraną cebulą i przysmażyć na tłuszczu. Dodać pokrojoną kiełbasę, ogórki i wymieszać z ketchupem. Przyprawić do smaku i dusić na wolny ogniu około 10 minut. Możemy podawać ze świeżym pieczywem, ryżem lub ziemniakami.