Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna potrawka z kurczaka podana z ryżem. Potrawkę możemy podawać również z ziemniakami lub makaronem. Polecam.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 49
Smak wiosny!
Odsłon: 692
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 685
Szybka i smaczna
Odsłon: 11246
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 307
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 49
Smak wiosny!
Odsłon: 692
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 64
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 685
Szybka i smaczna
Odsłon: 11246
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 307
Składniki
Oczyszczony z błon filet kroimy w kostkę, solimy, pieprzymy, obtaczamy w mące i podsmażamy na gorącym oleju (2-3 łyżki). Podczas smażenia dodajemy bulion drobiowy oraz 2 szklanki mrożonych warzyw, dusimy 10 minut. Po 10 minutach dodajemy śmietanę, doprawiamy pieprzem i solą do smaku oraz posypujemy słodką czerwoną papryką. Gotujemy do zredukowania się sosu. Sos powinien być gęstszy. Na koniec posypujemy natką pietruszki. Podajemy z ryżem, ziemniakami bądź z makaronem. Smacznego!!!