Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 80
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7774
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 80
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7774
Składniki
Piersi pokroić w dość małą kostkę, posypać przyprawą delikat czerwony ''knorr'', dodać pół szklanki oleju i odstawić do lodówki.
Pokroić pieczarki, podsmażyć na oleju, dodać paprykę pokrojoną w kostkę i chwilę smażyć, odstawić z ognia.
Piersi obtaczać w mące i smażyć na oleju aż sie zrumieni cały czas mieszając, dolewać po trochę wody. Dodać pieczarki z papryką. Zupę fasolową rozmieszać w wodzie, dodać do całości. Dodać również przecier pomidorowy, chwilę pogotować. Całość zasypać dużą ilością majeranku. Smacznego!! ;)