Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie na szybko, gdy nie ma czasu na gotowanie a głód nie chce zbyt długo czekać :)
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 107
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 189
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 472
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 269
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 107
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 189
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 472
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 269
Składniki
ugotuj makaron al dente w osolonej wodzie z odrobiną oliwy z oliwek
przygotuj sos: umyj i obierz warzywa, pokrój i podsmaż na oliwie, przypraw
dolej 250 ml wody i 2 łyżeczki przecieru pomirodowego (mogą być pomidory w puszce lecz zmiksowane)
gotuj, ciągle mieszając przez 2 minuty
podawaj wedle uznania: osobno makaron i sos lub wymieszane razem. możesz posypać parmezanem
SMACZNEGO!