Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Potrawka z mięsem mielonym i pieczarkami"
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 200
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 40
...ale pyszny.
Odsłon: 100
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 124
Polecam.
Odsłon: 200
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 40
...ale pyszny.
Odsłon: 100
Składniki
Pokrój pieczarki, cebulę, paprykę oraz ogórki.
Na oleju zeszklij cebulę, przełóż do rondla. Na tym samym tłuszczu podsmaż pieczarki, dodaj do cebuli razem z ogórkami. Podsmaż mięso, włóż do rondla.
Dodaj koncentrat, zalej 2 szklankami wody i duś 20 minut. Włóż paprykę, przypraw bigos i duś jeszcze około 10 minut. Podaj z pieczywem.
Porcje 8 50 min Cena 2,60 zł Kalorie 120 kcal
<strong>Katarzyna Cukier z Domaszna</strong>Źródło: Takie jest życie