Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zapraszam na pyszne śniadanie o poranku
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7775
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32778
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 533
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 81
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7775
Składniki
Awokado wydrążamy, skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy naturalny serek. Oliwki drobno siekamy dodajemy do reszty. Mieszamy na pastę doprawiamy do smaku solą.
Rozgrzewamy patelnię i grillujemy pieczywo. Czosnek, cebulę i pomidory drobno siekamy. Na patelni rozgrzewamy oliwę i szklimy cebulę z czosnkiem. Dodajemy szpinak a następnie pomidory i doprawiamy ostrą papryką. Mieszamy. Na maśle smażymy jaja sadzone, które doprawiamy solą i pieprzem.
Na pieczywo kładziemy pastę z awokado, następnie szpinak, potem plastry pasztetu drobiowego a na to jajo sadzone. Smacznego śniadanka :)