Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pożywny omlet z warzywami"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 696
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 518
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 696
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 518
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 26
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 79
Składniki
Jajka rozbij, oddziel białka od żółtek.
Białka ubij na sztywną pianę. Żółtka połącz z mlekiem i oliwą. Dosyp przez sito mąkę pszenną i całość zmiksuj na gładką masę.
Dodaj posiekaną natkę pietruszki oraz przyprawy i dokładnie wymieszaj.
Wylej ciasto na rozgrzany olej. Usmaż omlet z jednej strony i przełóż na drugą.
Wtedy nałóż pokrojony pomidor, mozzarellę i cebulę.
Zakryj patelnię pokrywą i smaż danie kilka minut.
Czas przygotowania: 50 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 260. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax