Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tarta ze śliwkami jest wspaniałą alternatywą dla gotowych ciastek, w których jest pełno chemii. Przygotowanie jej zajmuje tylko chwilę.
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 129
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6946
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 129
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6946
Składniki
Z podanych składników ręcznie ugniatasz ciasto w trakcie przygotowywania owoców ciasto czeka w lodówce, po przygotowaniu owoców ciastem wylepiasz blaszkę i nakłuwasz widelcem, układasz owoce (jeżeli śliwki to skórką do dołu) i do piekarnika na 35min. Po wyjęciu z piekarnika można posypać tartę cukrem pudrem.