Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 114
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 27
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 545
Polecam.
Odsłon: 114
Makaron z czerstwego pieczywa to pomysł na wykorzystanie chleba i bułek, któr...
Odsłon: 27
Polędwica po królewsku to iście szlachetna propozycja. Wykorzystuje się w nie...
Odsłon: 545
Składniki
na patelni średniej lub dużej rozgrzewamy olej, oliwę lub masło
kładziemy na niej wędlinę, smażymy przez ok 3min.
na wędlinę kładziemy ser żółty, przyprawiamy do smaku np. papryką, ziołami prowansalskimi; przykrywamy pokrywką i dusimy, aż ser się roztopi. Podawać z chlebem. Smacznego!