Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6693
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 144
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 859
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6693
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 144
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 859
Składniki
Skórkę z pomarańczy, cukier, sok, mleko i olej mieszam. Dodaję jajka i miksuję. Wsypuję mąkę, proszek, sodę i szczyptę soli, znów miksuję. Przekładam ciasto do formy.
Piekę je godzinę w 180 st . C. Gdy wystygnie, kroję w poprzek, przekładam dżemem i ewentualnie posypuję cukrem pudrem.