Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i bardzo łatwy z wykonaniu deser. Serdecznie polecam.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 33
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11227
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 262
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 33
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 52
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 674
Szybka i smaczna
Odsłon: 11227
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 262
Składniki
Brzoskwinie obrać. Usunąć pestki. Następnie pokroić na małe kawałki. Dwie brzoskwinie zblendować na mus. Kremówkę ubić mikserem. Pod koniec ubijania dodać cukier puder. Ubitą śmietankę wymieszać z większością kawałków brzoskwiń. Nakładać do pucharków. Na wierzch każdej porcji dać po 1-2 łyżki pokrojonych brzoskwiń. Polać musem. Dać do lodówki na jedną godzinę.