Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis na pieczywo mojej babci.
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 289
Polecam.
Odsłon: 762
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36302
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 427
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 289
Polecam.
Odsłon: 762
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36302
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 427
Składniki
Wykonanie: Wszystkie składniki na proziaki razem połączyć, wyrobić starannie ręką ciasto(do dobrego połączenia się sera). Wyłożyć na stolnicę posypaną mąką, rozwałkować na grubość około centymetra (może być więcej), wykrawać dowolne kształty. Przełożyć na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec 20 minut. Świetnie smakują posmarowane świeżym masełkiem i kakao. SMACZNEGO.