Do góry

Przekąski Przepis na:

Przekaska serowo-gruszkowa

Przekaska serowo-gruszkowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 791 Ocena: 22169

Dodano:

Odsłon: 1604

Łatwe w przygotowaniu i niedrogie danie o oryginalnym i przyjemnym smaku :)

Składniki

  • Gruszki, 4
  • cytryna, 1/2
  • niebieski ser pleśniowy, 10 dag
  • borówka do mięs, 4 łyżki
3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Gruszki dokładnie umyć, pokroić w poprzek na dość grube plastry

  2. Plastry gruszki przekładać pokruszonym serem. Podawać z żurawiną i pieczywem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń