Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wypróbowany przepis na "Przepis na karnawałowy krupnik"
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 206
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3296
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 206
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 37
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3296
Składniki
Sposób przygotowania: Miód włóż do rondelka i wstaw do większego garnka z gotującą wodą. Do gorącego dodaj przyprawy, sok i skórkę, podgrzewaj mieszając ok. 2 min. Zalej wódka, wymieszaj i podgrzewaj, nie gotując! Podawaj na ciepło.Źródło: 100 rad