Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Przepis na pieczone warzywa"
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 37
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 86
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 181
Składniki
Cukinię dokładnie umyj i pokrój na niewielkie plasterki. Następnie oprósz solą i odstaw na kilka godzin, aby pozbyć się z niej nadmiaru wody. Cebule obierz i pokrój w piórka.
Możesz dać różne ich odmiany, co wzbogaci smak i wygląd naszej potrawy. Pomidory oraz papryki umyj i oczyść z nasion.
Pokrój je na średniej wielkości kawałki. Blachę posmaruj oliwą z oliwek. Ułóż na niej wszystkie warzywa i piecz przez 30 minut w temp. 180 °C.Źródło: Na żywo