Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, pyszne, pyszne
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 122
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 53
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 95
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 37
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 122
Składniki
Mąkę wymieszać z mlekiem i jajkiem, wszystkie składniki zmiksować, aż powstanie konsystencja śmietany, jeśli jest za rzadkie, trzeba dodać mąki. Jeśli za gęste, dolać wody. Dodać 2 łyżki oleju do ciasta, wtedy będziemy potrzebować tylko odrobinkę przy smażeniu (dosłownie jedną kropelkę).
Smażyć cienkie naleśniki