Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie kotleciki z dodatkiem warzyw, sok wydobywający się z pora dodaje wyrazistego smaku potrawy.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 149
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 149
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 299
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1528
Składniki
1. Fileta kroimy w drobną kostkę, przekładamy do miski jak również pozostałe poniżej składniki.
2. Pora również drobno kroimy dodajemy do mięsa.
3. Z papryki usuwamy gniazdo kroimy w kostkę.
4. Pieczarki także kroimy w kostkę.
5. Wbijamy jajka , doprawiamy pieprzem oraz solą
6. Wsypujemy mąki.
7. Dokładnie wszystko razem mieszamy.
8. Nakład dużą łyżką na rozgrzany olej i smażymy z obu stron.
9. Kotlety gotowe. 10. Smacznego