Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 537
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 86
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7789
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32779
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 537
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 86
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7789
Składniki
cebule obrać gotować w lekko osolonej wodzie do 10 min. Wyjąć cedzakiem ostudzić delikatnie wyjąć środki. Środki cebuli fasolę dodać rozmaryn sol pieprz zmiksować na papke .Przygotowaną masę wypełniać cebule .
Żaroodporne naczynie wysmarować masłem ułożyć ćiasno .Po wierzchu posypać drobno pośiekanymi orzechami i grudkami masła . Piekarnik 200 stop. około 20 min. Może być dodatek do pieczeni !!