Do góry

Dania główne Przepis na:

Pstrąg pieczony z herbacianym masłem

Pstrąg pieczony z herbacianym masłem

Autor: IrvingTea

Przepisów i artykułów: 9 Ocena: 19

Dodano: 16.09.2010

Odsłon: 2832

Szybki sposób na podanie grillowanego pstrąga (a gdyby pogoda nie sprzyjała grillowaniu - na pieczonego pstrąga)

Składniki

1-2 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pstrąga oczyścić, wypełnić masłem wymieszanym z herbatą, z zewnątrz oprószyć pieprzem cytrynowym, skropić oliwą, odstawić w chłodne miejsce na kilka godz.

  2. Piec 25 min. w temp. 150 st. lub przyrządzić na grillu.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń