Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg smażony z boczkiem"
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 301
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Takie golonko najbardziej lubi mój mąż . Golonko gotowane do miękkości na wol...
Odsłon: 301
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 165
Polecam.
Odsłon: 271
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 87
Składniki
Wnętrze ryby opłucz ciepłą, osoloną wodą. Następnie oprósz solą i pieprzem. Nadziej filetami anchois, plasterkami jabłek, miętą i skrop sokiem z cytryny. Każdą rybę owiń 3 plastrami boczku z wyjątkiem głowy i ogona.
Ryby ułóż w posmarowanej tłuszczem blasze końcówkami boczku do dołu. Oprósz pieprzem i wstaw do nagrzanego do piekarnika. Piecz w temp. 200 oC około 20 minut. Po 10 minutach przewróć ryby.Źródło: Na żywo