Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pstrąg z kapustą"
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 481
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1295
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 58
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 350
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i soczysta szyneczka biała nie wędzona. P...
Odsłon: 481
Bardzo smaczna, aromatyczna, krucha i lekko soczysta wedlina domowa. Jest su...
Odsłon: 1295
Śniadaniowa propozycja, która jest baaaardzo syta. Ze wskazanych proporcji wy...
Odsłon: 58
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 350
Składniki
Filety z pstrąga pokrój. Przypraw, skrop sokiem z cytryny. Schłodź.
Kapustę poszatkuj, lekko osól, odstaw na 30 min. Cebulę i pieczarki obierz, podsmaż na maśle. Do garnka wlej litr wody, dodaj kostkę warzywną i przyprawy, zagotuj. Włóż odciśniętą kapustę, cebulę, natkę i koperek, gotuj godzinę.
Rybę oprósz mąką, usmaż na oleju. Ryby i kapustę ułóż warstwami w formie. Zapiekaj 15 min w 180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie