Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pstrąg z koprem włoskim"
...ale pyszny.
Odsłon: 736
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 96
Polecam.
Odsłon: 645
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 380
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 184
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5150
...ale pyszny.
Odsłon: 736
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 96
Polecam.
Odsłon: 645
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 380
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 184
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5150
Składniki
Pstrągi umyj i osusz. W miseczce wymieszaj musztardę, sos chili, tarty czosnek i połowę oliwy. Ostrym nożem natnij kilkakrotnie bok ryby. Następnie włóż pstrągi do brytfanny i posmaruj gotową marynatą.
Koper pokrój w plastry i ułóż na przygotowanych rybach. Drugi koper i pomidorki również pokrój. Wyłóż je do brytfanny wokół ryby. Całość polej resztą oliwy i wstaw do nagrzanego piekarnika.
Piecz w temperaturze 190° C przez około 25 minut. Gotowe ryby podawaj z białym pieczywem lub pieczonymi ziemniakami.Źródło: Na żywo