Do góry

Dania główne Przepis na:

Pstrąg z nadzieniem podany z warzywami

Pstrąg z nadzieniem podany z warzywami

Autor:

Przepisów i artykułów: 131 Ocena: 2122

Dodano:

Odsłon: 7937

Własna wariacja :)

Składniki

1-2 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Pstrągi lekko osolić, skropić sokiem z cytryny, nadziać plasterkami czosnku, plasterkami pomidorków koktajlowych i natką pietruszki. Folię posmarować oliwą, pstrągi zawinąć w folię, wstawić do piekarnika na ok 25 minut.

  2. Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać odrobinę oliwy z oliwek. Dodać cebulę i chwilę podsmażyć. Następnie dodać różyczki brokułów, fasolę szparagową, oraz pokrojoną w paski paprykę. Do mieszanki warzyw dodać do smaku olej sezamowy, sos sojowy, sezam czarny oraz biały. Dusić do momentu, aż warzywa będą miękkie. Podawać z pstrągiem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Jagoda50 22 stycznia 2012 I to jest to co bardzo lubię,świetny przepis.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń