Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pstrąg ziołowy smażony"
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 635
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 61
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 503
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 635
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 61
Dzisiaj krupnik przygotowany na wywarze z gotowania golonki. Krupnik prosty w...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 503
Składniki
Ryby oczyść i umyj. Każdą skrop od środka i z zewnątrz sokiem z cytryny, tak samo oprósz solą i pieprzem.
Wymieszaj czosnek, natkę, koperek i lubczyk, włóż po łyżce do środka ryb. Pozostałą zieleninę wymieszaj z mąką.
Na patelni rozgrzej masło z dodatkiem łyżki oleju. Ryby obtaczaj w mieszance zieleniny oraz mąki. Smaż na złoty kolor, aby pstrągi były chrupiące.
Udekoruj plasterkami cytryny oraz natką. Tak przygotowane ryby możesz także upiec w piekarniku.
30 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 210
<strong>Martyna Kuźma z Węgrowa</strong>Źródło: Super TV