Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pstrągi z warzywami i masłem ziołowym"
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 208
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3
Gulasz z królika w śmietanie, zapiekany pod ciastem francuskim. Można przygot...
Odsłon: 208
Przepis dnia
To najprostszy na świecie przepis na babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i sz...
Odsłon: 376
Składniki
Połowę pęczka natki posiekaj, resztę odłóż. Miękkie masło posól i utrzyj z sokiem z cytryny. Dodaj posiekaną natkę oraz drobno pokrojone kapary. Wymieszaj.
Pstrągi umyj, odet nij płetwy. Natrzyj ryby wewnątrz i na zewnątrz masłem ziołowym. Pozostałe gałązki natki powkładaj po kilka do środków ryb.
Cytrynę sparz, pokrój w plastry. Pokrój umyte papryki i cukinię. Patelnię do grillowania posmaruj oliwą. Usmaż na złoto pstrągi z obu stron i pokrojone warzywa.
ok. 55 min • Porcja 405 kcal • Koszt porcji ok. 4,50 zł • Przepis na 4 porcjeŹródło: Kobieta i życie