Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kluczem w tym deserze jest dobrej jakości ocet balsamiczny. Powinien być ciemny, gęsty i zawiesisty.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 162
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 162
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Składniki
Ubij śmietanę z cukrem.
Melon przekrój na pół, usuń pestki, a miąższ wydrąż specjalną łyżeczką do melona lub pokrój w kostkę.
Nałóż na dno kieliszka śmietanę, skrop octem balsamicznym, wsyp owoce, nałóż kolejną warstwę śmietany i ponownie skrop octem.