Do góry

Przekąski Przepis na:

Pudding kokosowy z chia i marakują.

Pudding kokosowy z chia i marakują.

Autor:

Przepisów i artykułów: 112 Ocena: 378

Dodano:

Odsłon: 82

Pudding kokosowy z chia i marakują. Składniki na jedną porcję.

Składniki

  • 100 ml mleczka kokosowego
  • 1 łyżka nasion CHIA
  • opcjonalnie: 1 łyżeczka miodu lub syropu z agawy
  • 1 marakuja
1-2 os. 15 min łatwe przystępne

Przygotowanie

  1. 1. W naczyniu wymieszaj mleczko kokosowe z nasionami chia (jeśli używasz miodu lub syropu z agawy również dodaj i całość wymieszaj).

    2. Odstaw na 10-15 minut.

    3. Po upływie czasu ponownie całość zamieszaj i przełóż do dekoracyjnej miseczki.

    4. Na wierzch wyłóż marakuję.

    5. Schłodź w lodówce około 1 godziny.

    6. Smacznego :-)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń