Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pudding z porem"
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 58
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 93
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 114
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 58
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 93
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 46
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 114
Składniki
Z pora zdejmij 3 warstwy, po czym je zblanszuj. Resztę pokrój w kostkę. Cebulę i koper posiekaj razem z odciśniętą kapustą.
Zeszklij na maśle kolejno: cebulę, kapustę i kostkę pora. Po kilku minutach dodaj śmietanę i przyprawy. Gotuj chwilę, a potem dołóż bułkę tartą, jajka i koperek.
Długą wąską formę wyłóż folią aluminiową, a następnie zblanszowanymi liśćmi pora. Nałóż na nie masę i owiń liśćmi.
Wstaw całość do głębokiej blachy wypełnionej wodą i włóż ją na pół godziny do piekarnika rozgrzanego do 180°C.Źródło: Kurier TV