Do góry

Dania główne Przepis na:

Puree ziemniaczane

Puree ziemniaczane

Autor:

Przepisów i artykułów: 51 Ocena: 927

Dodano:

Odsłon: 8871

Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.

Składniki

3-4 os. 30 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Ziemniaki ugotować, odcedzić i ugnieść z wszystkimi składnikami, podgrzewać na ogniu cały czas mieszając do czasu aż konsystencja będzie nam odpowiadała, doprawić solą, ewentualnie gałką muszkatołową.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

kwiatek508 05 marca 2012 Zrobiłam dzisiaj moje pierwsze puree wg Twojego przepisu, wyszło bardzo dobre. Pozdrawiam

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń