Do góry

Desery Przepis na:

pychotka

pychotka

Autor:

Przepisów i artykułów: 26 Ocena: 328

Dodano:

Odsłon: 26025

dla łasuchów

Składniki

5-6 os. 60 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Połowę mleka zagotować, następną część rozrabnić z budyniem Do gotującego się mleka wlać budyń. Herbatniki rozłożyć, każdy osobno smarujemy mlekiem skondensowanym. Margarynę utrzeć z budyniem, dodać cukier aby masa była slodka . Następnie smarujemy na mleko masę budyniową i przykrywamy herbatnikiem.Herbatniki można również polać polewą czekoladową, ja niestety nie miałm jej pod ręką:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (5)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Zlotowlosa 04 września 2010 Jadłam kiedyś takie ciasto, co prawda lekko zmodyfikowane, bo z krakersami, ale Twoja propozycja brzmi i wyglada rownie smakowicie :))!

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

karinaa 15 lipca 2010 mam podobna wersje ale bez mleka skon. a na kaszy

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

basienka_as 15 lipca 2010 CIASTO SUPER PROSTE I ŁATWE, DLA TYCH KTÓRZY LUBIĄ COŚ BARDZO SŁODKIEGO.

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

annawk 15 lipca 2010 zgadzam się z aKamyll , prosto i pysznie - do zrobienia niebawem

1 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

akamyll 12 lipca 2010 uwielbiam ten przepis, ciasto jest bajeczne :)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń