Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jabłka zapieczone pod pysznym chrupiącym ciastem,po prostu pychotka. Proste w przygotowaniu i z gatunku \"idą goście\" bo ekspresowo się je robi.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 21
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 193
Składniki
Jabłka obrać i pokroić w cząstki.Następnie ułożyć na wysmarowanej blasze lub tortownicy.
Z jajek i cukru utrzeć kogel-mogel,dodać mąkę i proszek do pieczenia.
Tę masę wylać na jabłka.Piec ok. 30 minut w 180 st.C.,posypać cukrem pudrem.
Podawać na ciepło lub na zimno.