Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 25
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 86
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 195
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 205
Składniki
ODDZIELIĆ ŻÓŁTKA OD BIAŁEK, DO MĄKI DODAĆ MASŁA I ŻÓŁTKA, WYROBIĆ CIASTO, Z BIAŁEK UBIĆ PIANĘ DODAĆ DO NIEJ CUKIER PUDER, WYROBIONE CIASTO ROZWAŁKOWAĆ, POSMAROWAĆ POWSTAŁYM Z PIANY I CUKRU PUDRU LUKREM, POSYPAĆ KROJONYMI ORZECHAMI, WYCIĄĆ CIASTKA PIEC NA ZŁOTY KOLOR