Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nazwa dania mówi sama za siebie :)
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 785
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 122
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 158
Polecam.
Odsłon: 785
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 122
Składniki
Karkówkę przyprawić pieprzem i solą, obtoczyć w mące i podsmażyć.Ogórki i umyte pieczarki pokroić w talarki. Cebulę pokroić w krążki.
W żaroodpornym naczyniu układać kolejno: KARKÓWKA + PIECZARKI + CEBULA + OGÓRKI
Zalewę z ogórków wymieszać z ketchupem i zalać składniki. Przykryć i wstawić do piekarnika na 180"C na ok.1,5 godziny