Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 56
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 131
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 385
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 249
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 56
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 131
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 385
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 249
Składniki
SAŁATE DOBRZE OPŁUKAĆ I PORWAĆ NA MAŁE KAWAŁKI
POMIDORY POKROIĆ W KOSTKE
OGÓRKI POKROIĆ W KOSTKĘ
POKROIĆ W KOSTKĘ CEBULE (ABY SAŁATKA WYGLĄDAŁA ŁADNIEJ WIZUALNIE MOŻNA DAĆ CEBULE CZERWONĄ)
SER FETA POKROIĆ W KOSTKE
WSZYSTKIE SKŁADNIKI WYMIESZAC
SOS PRZYRZĄDZIĆ WEDŁUG PRZEPISU NA OPAKOWANIU
30 MIN PRZED PODANIEM SAŁATKI POLAC JĄ SOSEM
SMACZNEGO:)