Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 145
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22775
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 145
Polecam.
Odsłon: 5287
Prosta, smaczna i szybka w wykonaniu surówka z warzyw ogrodowych.
Odsłon: 145
Pyszna i szybka dwukolorowa babka którą przygotowujesz w pięć minut, idealna...
Odsłon: 22775
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 145
Polecam.
Odsłon: 5287
Składniki
1. filet pokroić na paseczki, usmażyć na odrobinie oleju, doprawić solą, sosem sojowym i pieprzem, 2. szpinak podsmażyć na oleju, dodać pokrojony czosnek, posolić i na koniec dodać serek, 3. z bułek odkroić wierzch, wydrążyć środek, na spód ułożyć szpinak, następnie usmażonego kurczaka, zapiec przez chwilę w piekarniku, żeby bułka była gorąca, posypać serem, zapiekać jeszcze chwilkę, smacznego