Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Pyszna zupa marchewkowa"
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 194
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5162
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 364
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 82
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 86
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 194
Po prostu ciepła kanapka. Robi się błyskawicznie i dobrze smakuje. Polecam.
Odsłon: 5162
Smaki dzieciństwa, często były na obiad. Są smaczne, uwielbiane przez dzieci...
Odsłon: 364
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 82
Bardzo szybka do przygotowania, prosta i bardzo smaczna pasta. Urozmaici kola...
Odsłon: 86
Składniki
Przepis przysłała Małgorzata Kwiatkowska z Krapkowic
Cebulę i czosnek obierz, pokrój na kawałki. Oliwę rozgrzej w rondlu, włóż cebulę, czosnek i liście lauro we, smaż 10-15 minut.
Marchewki obierz, umyj, pokrój na plasterki. Dodaj do cebuli, podsmaż. Zalej wodą (4-5 szklanek), gotuj do miękkości. Przypraw do smaku solą i pieprzem, zmiksuj. Posyp posiekaną natką.Źródło: Chwila dla Ciebie