Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i szybkie danie z kaszy jaglanej z dodatkiem czosnku, cebuli, słonecznika i jajek, a do tego świeże warzywa. Idealne danie dla studenta.
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 75
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 179
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 75
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 34
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 179
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 236
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 811
Składniki
Kaszę należy ugotować, następnie rozgrzewamy patelnię i wlewamy oliwę, dorzucamy cebulę i czosnek, całość przez chwilę podsmażamy, dorzucamy słonecznik i kaszę. Całość mieszamy i rozgarniamy tak aby środek patelni był wolny tam dorzucimy masło i wlejemy jajka. Solimy i pieprzymy a następnie przykrywamy do czasu jak białko się zetnie, żółtko najlepiej jak by było jeszcze surowe. Na wierzchu układamy rukolę i ćwiartki pomidora. Gotowe !!! Smacznego !!!