Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne aromatyczne zioła dodadzą wspaniały zapach i smak potrawie
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 41
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 68
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 95
Składniki
Ugotuj makaron spaghetti wystudź go i zmiel w malakserze lub blenderem na gładką masę.
Dodaj do niego: 1 całe jajko,
zioła prowansalskie
koncentrat pomidorowy
świeżą bazylię
natkę pietruszki
oraz z 1/2 szklanki bułki tartej
Wszystko razem wymieszaj i uformuj w dłoniach kotlety, obtocz w 1 roztrzepanym jajku i reszcie bułki tartej (jak na mielone kotlety).
Smaż na rozgrzanej oliwie z oliwek, aż się zrumienią.