Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
SLODKIE; PYSZNE I ZAWIERA DUZO WITAMIN ORAZ MAGNEZ:
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 44
Do znanego na focaccię ciasta dodałam koncentrat pomidorowy. Dzięki niemu cia...
Odsłon: 44
Składniki
gruszki i jablka obieramy ze skorki, zostawiajac ogonki.Odcinamy spody i ustawiamy pionowo w pojemnikach parowara,gotujemy 15 min.W tym casie rozpuszczamy w garnuszku tabliczke gozkiej czekolady, dodajemy50g cukru trzcinowego i maly jogurt naturalny. Mieszamy na jednolita mase. Owoce po wyjeciu z parowara ustawiamy pionowo na talerzyku, skrapiamy likierem pomaranczowym i polewamy goraca masa czekoladowa. Dekorujemy plasterkiem pomaranczy i listkami melisy. Pychotka, polecam i zycze smacznego.