Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Quiche z indykiem Sandry Siebert z Lubonia"
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 746
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 263
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 746
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 263
Składniki
Zagnieć ciasto. Wylep nim formę do tart i podpiecz spód. Buraki ugotuj z przyprawami, pokrój, orzechy posiekaj. Mięso pokrój i podsmaż. Na cieście ułóż mięso, buraki, orzechy. Śmietanę wymieszaj z jajkami. Przypraw. Zalej tartę, posyp serem. Upiecz.
Porcje 6 90 min Cena 1,80 zł Kalorie 445 kcalŹródło: Takie jest życie