Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zawsze kiedy je zrobie sa zjedzone na pniu, pyszne,kolorowe, piekne,
Polecam.
Odsłon: 691
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36127
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 196
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 343
Polecam.
Odsłon: 691
Sernik gotowany Anielski Puch to prawdziwa poezja wśród deserów, wykwintna ko...
Odsłon: 36127
Zdecydowanie jeden z najlepszych przepisów chleba jaki udało mi się upiec. Pi...
Odsłon: 196
Mocno chrupiący chleb z wierzchu i wilgotny w środku, prosty, bez użycia wiel...
Odsłon: 343
Składniki
sledzie pokroic w kwadraty, cebule w talarki, listek laurowy,sol , pieprz dodac do wywaru z wody z dodatkiem oleju, octu , cukru i gotowac przez ok 7-10 minut wywar ostudzic - cedzakiem wyjac cebule dodac do sledzi, zetrzec jablko na grubej tarce, ogorki kiszone pokroic w drobna kostke i dodac do reszty.nastepnie dodac przecisniete zabki czosnku, majonez polaczyc z musztarda, smietana, wymieszac i wlac do sledzi na sam koniec dodac majeranek i wymieszac.- zycze smacznego