Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sposób na lekko podeschnięte pieczywo,dobre na kolacje albo śniadanie w zimny poranek.Smak z dzieciństwa:)
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Delikatne mięso z królika, wzbogacone smakiem śmietanowego sosu. Pyszna danie...
Odsłon: 24
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i pieczarkami. Nie może się nie uda...
Odsłon: 40
To tradycyjny polski sernik pieczony, składający się z masy serowej oraz dwóc...
Odsłon: 67
Prosty sernik do popołudniowej kawy , przygotowany na spodzie z biszkoptów po...
Odsłon: 10511
Kulki orzechowe, które przyrządza się błyskawicznie. W smaku przypominają Fer...
Odsłon: 93
Składniki
Jajka rozkłócić z wegetą,można dodać troszkę czosnku granulowanego wg upodobania.Kromki chleba nasączać w jajku i kłaść na rozgrzany olej.Smażyć z obydwu stron na złoto.Można jeść na ciepło(takie lubię) lub na zimno, z dodatkami lub beż-wszystko zależy na co mamy ochotę:)Dobrze smakują z sosem tatarskim:)