Do góry

Napoje Przepis na:

Rabarbar, mięta i jabłko - połączenie idealne

Rabarbar, mięta i jabłko - połączenie idealne

Autor:

Przepisów i artykułów: 39 Ocena: 526

Dodano:

Odsłon: 948

Coś na upalne dni - dobrze schłodzone gasi pragnienie

Składniki

  • 1,5 l. wody
  • rabarbar - 3 łodygi
  • jabłko - 1 szt.
  • mięta - 5 listków
  • cukier - do smaku
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Rabarbar, jabłko obrać i pokroić, wrzucić do garnka z wodą. Dodać mięte i cukier. Gotować aż wszystko będzie miękkie. Schłodzić w lodówce. Dobre na ciepło jak i na zimno

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń