Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i aromatyczne oładki.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 212
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 30
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 98
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 212
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 215
Składniki
cukier puder do posypki. Wykonanie: Mleko roztrzepać z żółtkami, dodać sól i cukier do smaku, mąkę i roztrzepane białka. Ciasto wyrobić i dodać obrany i pokrojony rabarbar. Wymieszać i smażyć małe placuszki z obu stron na oleju. Po usmażeniu posypać cukrem pudrem.