Do góry

Desery Przepis na:

Rabarlotka...też ani

Rabarlotka...też ani

Autor:

Przepisów i artykułów: 3 Ocena: 41

Dodano:

Odsłon: 10827

Niepowtarzalny smak!

Składniki

> 6 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Zagniesc ciasto kruche.

  2. Rabarbar obrac , pokroic na drobne czastki i wymieszac z cukrem

  3. 3/4 ciasta wylozyc na blache, na to polozyc rabarbar z cukrem, pozniej ubita piane z cukrem i posypac reszta ciasta

  4. Piec 50 min

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Misiunka 11 maja 2010 za kawałek tego ciasta dałabym dużo, bardzo dużo... szczególnie z taką kruszonką - mniamciu! :)

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

polkangaroo 10 maja 2010 Cukier nie jest potrzebny ale jak kto lubi. Przepis wart wypróbowania dla mnie 5.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

oceania202 10 maja 2010 Marto..raz zaryzykuj..nie smaż.Naprawde warto:))))))

0 Kto głosował? | Odpowiedz

zdjecie uzytkownika

MartaB 10 maja 2010 Wydaje mi się, że rabarbar jest zbyt kwaśny, aby dać go bezpośredno do ciasta. Moja mama zawsze smażyła go z cukrem. Dopiero potem dodawała do ciasta. Przepis bardzo ciekawy.

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń