Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszyste, pyszne tradycyjne racuchy z jabłkami.
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 159
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1532
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 159
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 309
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1532
Składniki
Białka oddzielić od żółtek i ubić na sztywną pianę.
Mleko, żółtka, mąkę, cukier, sodę i sól zmiksować na puszystą masę. Dodać jabłko pokrojone w drobną kostkę i wymieszać. Na końcu dodać pianę z białek i delikatnie wymieszać.
Smażyć na oleju na złoty kolor. Przed podaniem udekorować cukrem pudrem, marmoladą i posypką. Smacznego :)