Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 554
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 88
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 156
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 554
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 88
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 156
Składniki
Myję jabłuszka, obieram i usuwam pestki. Kroję je na dosyć grube plastry.
Mikserem mieszam mąkę, jajka, cukier, proszek do pieczenia i wodę gazowaną.
Jabłka trochę mocze w cieście i zaczynam smażenie.
Cukier puder mieszam z cynamonem.
Gdy racuszki się upieką posypuję je przygotowanym pudrem z cynamonem. Niebo w gębie. Smacznego