Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne Racuszki z jabłkami według przepisu mojego taty :)
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 38
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 113
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 453
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32633
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 83
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 115
Do wielbicieli curry nie należę, ale jak mi coś posmakuje, będę chciała powtó...
Odsłon: 38
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 113
Pyszne ciasteczka mojego dzieciństwa
Odsłon: 453
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32633
Klasyczna włoska pizza z bogatym połączeniem czterech rodzajów sera na chrupi...
Odsłon: 83
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 115
Składniki
Mąkę, cukier waniliowy, cynamon oraz 1 całe jajko i dwa żółtka rozmieszać stopniowo z mlekiem.
Następnie dodać obrane i potarte jabłka, ubić na sztywno pianę z 2 białek i delikatnie wymieszać z ciastem.
Smażyć racuchy, a następnie posypać cukrem i podawać z łyżeczką śmietany 12%.
Życzę Smacznego !