Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne Racuszki z jabłkami według przepisu mojego taty :)
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 107
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 189
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 470
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 269
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 107
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 189
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 470
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 269
Składniki
Mąkę, cukier waniliowy, cynamon oraz 1 całe jajko i dwa żółtka rozmieszać stopniowo z mlekiem.
Następnie dodać obrane i potarte jabłka, ubić na sztywno pianę z 2 białek i delikatnie wymieszać z ciastem.
Smażyć racuchy, a następnie posypać cukrem i podawać z łyżeczką śmietany 12%.
Życzę Smacznego !