Do góry

Przekąski Przepis na:

Racuszki rybne

Racuszki  rybne

Autor:

Przepisów i artykułów: 2264 Ocena: 14060

Dodano:

Odsłon: 460

Pyszna przekąska na stół.

Składniki

3-4 os. 60 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Z mąki, mleka i żółtek przygotować ciasto. Cebulę i paprykę bardzo drobno posiekać, a czosnek rozetrzeć z solą. Rybę udusić widelcem, połączyć z resztą składników i przyprawić do smaku. Do masy dodać sztywno ubitą pianę i wszystko razem dokładnie wymieszać. Rozgrzać olej na patelni, smażyć racuszki rybne i jeszcze ciepłe posypać żółtym serem.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń